Acțiune de ecologizare a raului Putna

26 iul 2022
Federația română de aikido modern in parteneriat cu prefectura Vrancea, primăria Tulnici și administrația parcului natural Putna Vrancea au desfășurat o acțiune de ecologizare a raului Putna.

Voluntari entuziaști copii și adulți  au dat un exemplu frumos tuturor prin implicarea practica in activitate. Timp de 3 ore s-au luptat cu apa, stâncile alunecoase și obstacolele fizice și psihice și au reușit să aducă raze de ☀️ luminoase pe un râu plin de verdeață și ape argintii.

Ne-am bucurat de prezența personala a domnului prefect Nicușor Halici,a domnului primar Aurel Botu și a domnului director al parcului natural Putna Vrancea Ion Militaru..Copiii voluntari sunt din București membrii ai federației și elevi la școli de stat și private ce practica aikido in cadrul unităților de învățământ.

Mulțumim tuturor pentru participare și sperăm in cat mai multe lucruri frumoase împreună. Noi credem cu tărie că numai împreună putem face o lume mai buna și mai frumoasă.

Instructorii organizatorici shihan Marius Ionita, sensei Mihaela Ioniță, sensei Marius Stratul, sensei Traian Drig, sensei Timotei Constantinescu și sensei Daniel Bătrâna va doresc o zi excelenta.